Referenties

Referenties

Video testimonials over Sacred I-huasca ceremonies is te bekijken in volgend filmpje

 

Wil je graag kennismaken met mijn energie en afstandshealing: klik hier voor een introductie healing

 

Marian – Dag event – From Self Love to True Love (incl cacao en I-huasca ceremonie)

Voel enorm veel warmte en liefde. Wil graag delen dat ik afgelopen zaterdag bij een ceremonie van Marleen ben geweest. Ik heb verschillende bewustzijnsreizen gedaan en ben onder de indruk van wat Marleen neerzet. Ik ben op reis geweest, ik voel me nu werkelijk geaard. Ik weet dat ik moeite had met aarden, dat ik liever in het licht en universum ben dan hier op de aarde. Mijn kids en mijn dieren hebben me hier op aarde gehouden. En niet omdat ik depressief ben of was, maar totaal niets met mens had. Lange tijd, kon ik geen aansluiting vinden. Ik merkte wel dat daar de laatste 4 jaar verandering in kwam. Dat was met name omdat ik ook steviger in mijn eigen lichaam kon zakken . Mijn onderste 3 chakra's moet ik veel aandacht geven om alles te laten stromen. Ik voel me na zaterdag heel stevig staan, heel open, verbonden met alles wat er is. En ik voel zoveel liefde voor mensen, ben blij en dankbaar. Als je de kans krijgt, zou ik het van harte aanbevelen. Dankbaar naar Marleen en dankbaar naar mij dat ik mijzelf dit kado heb gegeven.

 

 

Natosha Keefer – Distance one on one I-huasca session

What a great experience this was. As for being a Highly sensitive to energy and knowing my body very well... this is something that I would highly recommend. As soon as the process began, I could feel Marleen's presence on the right side as she touched my right shoulder. I could hear her say, "Are you ready for your journey to begin?" I could feel the changes in my body temperature, my skin sensitivity heighten, and see the vivid bright colors moving in all sorts of waves. Rapid movements of hues of purples, yellows, and greens forming different shapes and patterns like sacred geometry. All of a sudden I was in a different dimension. What a special experience this was for me. I was feeling more of the interconnections with the universe as being the natural world. The session lasted for a least 2 hours.... After the session I had the most amazing deep sleep ever. By having this experience, I've been able to see more of the truth, stability perspective shifts in my personal and spiritual growth while seeing the enlightenment all around me. It's helped me be more actively involved with environmental conservation efforts. I've seen massive shifts in the environment around me. This was my first experience with I-Huasca . What a journey. I am still experiencing the effects days later. Marleen, this is a very special and very unique method without having to drink the tea. Thank you so much and I'm very grateful for this!! Much love and light!!!

 

 

Henny – The Power of Inner peace dag event

Lieve Marleen, dank je wel voor de mooie dag. Ik voelde een diepe ja toen ik hoorde over de i-huasca ceremonie. Maar deze dag was veel meer. De opbouw van de dag was fijn. De cacaoceremonie vond ik heerlijk om te doen, tijdens de ademhalingsmeditatie veel los kunnen laten en de i-huasca was helend. Maar wat mij het meest heeft geraakt is jouw energie. De energie die je neerzet, die energie die ik voelde door je handen, toen je me zachtjes aanraakte tijdens het ademhalen en de energie die geleidde toen je de taal van het licht sprak en en de helende klanken. Deze energie was waar ik eigenlijk voor kwam. Ik zag een beeld van een mooie muur met grote vierkante stenen, geleefde stenen, bedekt met mos. De energie voelde als water, niet een waterval die naar beneden klettert, maar water dat zacht sijpelt over de stenen, door de kieren en het mos tussen de stenen door, naar daar wat daarachter is om heel zachtjes en verfijnd, maar daardoor zeer intens zijn werk te kunnen doen. Zo voelde het in mijn systeem. Ik was hier echt aan toe. Na veel energiewerk gedaan te hebben met hoge pieken en diepe dalen, was dit wat ik vandaag nodig had. Dank je wel! Het was een mooie ervaring! Heel veel liefs, Henny

 

 

 

Gerda - Individuele I-huasca sessie op afstand

Gisteren heb ik een afstands I-huasca gehad, wat een bijzondere ervaring !

Me verbonden voelen met de spirit van moeder Ayahuasca zonder de thee te drinken.

Het gevoel van thuiskomen wat ik ervaar wanneer ik Ayahuasca drink was er nu ook. Eigenlijk had ik eenzelfde soort innerlijke reis, alleen was het veel subtieler maar zeker niet minder krachtig. Er werd een pijnlijk stuk aangeraakt in het begin, maar op het eind was er ook rust en blijheid. Heb de energie van moeder Ayahuasca nog lang in mijn lichaam gevoeld. Dank je wel lieve Marleen, zo bijzonder dat je dit doet !

 

Londa - Individuele I-huasca sessie op afstand

De I-Huasca op afstand was een hele leuke ervaring. Lekker op je eigen bank met je eigen muziekje voelde al gelijk goed.

Het duurde even voor ik ging reizen maar uiteindelijk deed ik meer dan 2 uur later pas mijn ogen weer open en had ik geen idee dat ik zo lang had gereisd

Ik veel emoties ervaren met afwisselend momenten van licht en kracht. Kracht van binnenuit. Heel bijzonder om te ervaren.

Momenten van intense dankbaarheid en liefde. Een moment is moeilijk te beschrijven maar leek op een samensmelting van mannelijke en vrouwelijke energie. Sommige momenten was ik volgens mij totaal weg maar dat noem ik de healing momenten. Een hele mooie, liefdevolle en plezierige ervaring .Dank je wel.

Liefs Londa

 

Rachel - Individual I-huasca session (distance)

Many thanks for the experience. It was interesting, really! As soon as it started I felt quite heavy around my head. Then I set some higher intentions for myself and then the most amazing opening around my third eye occured. Then lots of buzzing around my head. I had some geometries and visions. Tried setting an intention then going off on a journey. It felt a bit fragmented and busy. Afterwards I felt into a deep sleep. I feel really good! Thank you!

 

 

Kaily - Individuele I-huasca sessie op afstand

Het was een hele bijzondere ervaring om Marleens energie van de I-huasca sessie op afstand te mogen ontvangen. Voor mij was dit een hele fijne en veilige manier om aan mezelf te werken. Voor mij voelde het als een hele diepe meditatie die de hele dag duurde. Het leek alsof mijn lichaam op standby gezet werd, en ik voelde dat er onbewust van alles gaande was. Ik heb in die hele week nog in een intens proces gezeten, waarin eindelijk bepaalde knopen heb door kunnen hakken en weer vooruit kon. Op het moment van de healing zelf dacht ik niet zoveel te merken, maar er zijn die dag zoveel emoties losgekomen en werd van alles in gang gezet. Alle dagen erna voelden ook heel anders. Ik ben hier zo dankbaar voor, het heeft me veel gebracht!

 

Londa - Sacred I-huasca ceremonie

Mijn eerste evaring met I-huasca zonder het te drinken. Teleurstellend of juist niet?

Onder de bezielende leiding van Marleen onderga ik de ceremonie, wachtend op de spectaculaire momenten die ik bij de eerste Ayahuasca met drinken had gehad. Geen spektakel, dus daar was de teleurstelling maar hoe kan dat nou?

Die zelfde avond overdenk ik het geheel en begin ik te schrijven, dan kom ik er achter dat ik toch wel degelijk de spirit van Ayahuasca had gevoeld en wel op hetzelfde moment als Marleen. Ik voelde dat ik ging reizen en heb momenten van diepe emotie ervaren. Daarna bleef het redelijk rustig.

 

Verwachtingen versus teleurstelling.

Mijn intentie was helderheid. En die kreeg ik dus nu tijdens het schrijven. Ik was zo op zoek na vergelijkbare “heftige”ervaring dat ik gewoon aan de subtiel energieën voorbij ben gegaan. Dit was het diepe inzicht en de helderheid waar ik om gevraagd had. Pff bijzonder. Ik ga nog wat mediteren en er volgen nog meer diepe inzichten. De een na de ander, te privé om er verder over uit te wijken maar wel zeer bijzonder. Tevreden ga ik slapen en dank moeder Ayahuasca met het voornemen om de volgende dag eerst Marleen te bellen over mijn ervaringen. Want mijn teleurstellende reactie vlak na de reis moet ik echt corrigeren naar haar.

Diezelfde nacht wordt ik om 2.00 uur wakker en na een tijdje zak ik weer weg om vervolgens een enorme I-huasca reis te maken. Het was geen droom, het was een echte reis. Ik heb veel gezien, mooie momenten, verdrietige momenten, visioenen, Inzichten over mijn relatie enz. Ik zou graag wat voorbeelden geven maar ze zijn te privé om te delen. Wat bijzonder om zover na de ceremonie de helderheid te krijgen en alsnog te mogen reizen.

Dank je wel Marleen voor deze ervaring, heel mooixxxxx

 

 

Patricia - Sacred I-huasca ceremonie

"Het blijft een speciale ervaring de plant te mogen ervaren zonder deze te drinken.

Verschillende keren Ayahuasca gedronken de afgelopen jaren, met steeds verschillend ervaringsniveau.

De energie van de plant mogen ervaren, zonder die te drinken, en toch in een diepe innerlijke reis vertrekken, om niet te zeggen dieper omdat de weerstand er niet is (de smaak van de plant, het feit dat jij degene bent die voor de overgave zorgt en niet de plant die je op één of andere wijze "verplicht") die anders kan gevoeld worden.

De begeleiding was perfect ... hartelijk dank ."

 

Talli Ward - Unique Love Frequency Transmission

This is amazing! So powerful 💥

I've tried the Love Frequency by Marleen Ceulemans and it is truly amazing

 

Patisis - Afstandsbehandeling/healing

Dank u wel voor de bijzondere behandeling.

Daadwerkelijke verbinding gevoeld met het Licht en de bewegingen die het teweeg bracht in mijn cellen.

Bewust innerlijke beelden mogen waarnemen die elkaar snel opvolgden... beleefd zonder attachment,.. brachten ze achteraf het juiste inzicht in wat belicht mocht worden. Nogmaals dank je wel voor de begeleiding.

 

Luz Pardo - Unique Love Frequency Transmission

I have received Marleen Ceulemans's energy in my life and the results are amazing! She is capable of raising pure vibration of LOVE and spread it into one's life. The results are profound. Not only one feels her energy physically but see immediate impact into one's life. 🙏 💞

 

Sonja Budts -Individuele I-huasca sessie op afstand

Ik legde me neer in de zetel

M'n glaasje water had ik klaar gezet

we zijn al gestart ... maar er ging van alles door mijn hoofd

ik kon me niet concentreren

ik kreeg mn ademhaling maar niet rustig

Plots had ik het gevoel dat Marleen bij me stond,heel vreemd , want ze woont een heel stuk van me vandaan. Toch leek het alsof ze in de woonkamer stond. Ik werd rustiger, toen kreeg ik door dat ik m'n glas water mocht opdrinken. Ik zette me rechtop

ik denk, heh, dit gaat snel ,keek op de klok en er was een kwartiertje verder, stuurde haar nog een een appje. Keek nog even op m'n gsm tot ik opnieuw het gevoel kreeg om m'n ogen te sluiten. Wat er toen gebeurde was heel intens ...

het was net zoals in een ayahuasca , alleen ...ik had enkel water gedronken ...

weer kwam die bepaalde aantrekkingskracht,die vergroting , het openbarsten van m'n hart ,de ongelooflijk snelle verbinding met m'n chi .. in zo een korte tijd...

geen lichaam meer ... alles was ruimte

toen kwam het licht erdoor ...

wat een waauw ervaring

 

Dank je wel Marleen <3

 

Luz Pardo - Cat healing

I would like to express my gratitude for the healing of my cat. In fact, my dear pet, caught a sort of summer fever I went through to myself. With one single distance session from Marleen, my beloved cat started feeling much better. He recovered his appetite the same day and got up and running the day after. We are both feeling in super shape and thank Marleen for her wonderful healing energy!

 

 

Sylvie Vellemans – Fiona (kat)

 

mijn kat Fiona kampte met etterend blond oogje. Dat oogje is nu volledig open en helder en ettervrij. Ook haar darmpjes werden behandeld en ik heb de indruk dat ze duidelijk minder stinkende winden laat en betere spijsvertering heeft. Ze is ook een veel meer betrokken moeder nu voor haar kittens. Hierbij grote dank!

 

Manu Van Poppel - afstandsbehandeling

 

Lieve Marleen, ik heb er zojuist weer van genoten. Echt, het is een fantastische manier om lekker in je joggingbroek thuis te kunnen delen en ontvangen. Heerlijke energie die me helpt balans terug te vinden tussen hoofd en hart en ook rust geeft na een drukke dag als vandaag. Super bedankt en heel graag weer tot een volgende <3

 

Ann MacDonald - Distance healing

 

Unbeknown to Marleen, my mind chatter was persistant, and esteem was low that day.

I was looking forward to the session that evening and ensured I was able to relax.

I was aware of a warm glow throughout the session, and knew that the heart centre, throat chakra, head and spine were areas that for me being attended to.

Everyone will have there own experiences but what I can say that throughout, you could not fail to feel the love being sent.

If you choose to have a healing, I would highly recommend it, it does not matter where you are . If you are ready, willing to receive, let go, and to become the best you can be, then do it.

Thank you Marleen, for shining your light my way.

 

Laetitia De Nys

 

Hi Marleen The healing was mainly felt in lower and higher heart chakra first and in the left side of upper back including the neck. Felt it also quite well in the spine upper section. I am looking forward to see what it will bring in the coming days. Thank you for the session Namaste

 

Els vdc

Dag Marleen! Wat mij opviel was dat mijn handen echt extreem heet werden, en heel erg aan het tintelen waren. Mijn t-shirt was zelfs nat van het zweet! Verder voelde ik mij, zeker in het begin, heel erg zwaar. Dat is wel weggetrokken. Op het einde had ik het gevoel dat mijn hartchakra serieus open stond. Voel mij happy op dit moment . In ieder geval heeeeeeeeeeel erg merci! Dikke kus!

 

 

Nancy

Dank je wel lieve Marleen voor de helende liefdevolle energie boost! Ik had een nogal emotioneel drukke week achter de rug en ik voelde meteen al een grote rust over mij komen. Ik werd omgeven door paars/roze liefdevolle energie die mij terug deed keren naar mijn bron. Ik voelde mijn kruinchakra opengaan en nieuwe energie in mij binnenkomen. Dank je wel hiervoor, van hart tot hart <3 ♥

 

 

Vera

Bedankt! Ik voelde me rustig en heel vredevol. Ik accepteer mezelf met al mijn emoties en omring mijn onzekerheden met al mijn liefde. Ik hoop je nog eens te mogen ontmoeten in de nabije toekomst.

 

 

 

 

 

 

 

 

C.DC

 

Het is alweer een hele tijd geleden dat ik voor het eerst bij Marleen terecht kwam.

Jarenlange rugpijn, waarbij niets hielp, allerlei medicatie, inspuitingen, massages enz.

Ik had al zowat alles geprobeerd, maar niets hielp.

Ik vond op internet info over Marleen en besloot het een kans te geven.

Toen ik de eerste keer bij Marleen kwam was ik zowel fysiek als mentaal op,

jarenlange pijn en problemen......ik kon niet meer!!!!!!

Het viel me direct op hoe rustig Marleen was, ze stelde vragen waarvan ik dacht: wat moet ik hier nu op antwoorden, wat heeft dat met mijn rugklachten te maken?

Maar beetje bij beetje vielen alles puzzelstukjes samen, ik voelde de fysieke rugpijn wel, maar emotioneel had ik nog veel meer pijn.

Ik heb vaak tranen met tuiten gehuild bij Marleen, maar iedere keer viel er een pak pijn, miserie, verdriet van mij af.

Tijdens de behandelingen stond ik vaak te wiebelen op mijn benen, vooruit, achteruit, van links naar rechts,het voelde een beetje raar, maar mijn lichaam zocht opnieuw zijn balans.En iedere keer als ik bij Marleen wegging voelde ik mij een pak lichter, weer een pakje verdriet,miserie of pijn dat weg was.

Intussen zijn we al een tijd verder, ik ben nog niet waar ik moet zijn,

maar als ik mezelf nu bekijk en de eerste keer dat ik bij Marleen kwam, dan is er een hemelsbreed verschil!!!!

Ik heb geleerd om los te laten, om zaken anders te bekijken.

Dus Marleen, ik zou zeggen, doe zo verder,je bent een hele sympathieke, warme vrouw waar je altijd kan op rekenen!

Een hele dikke merci!!

A. DC

-Mijnheer, bij de bioptie werden enkele cellen gevonden die daar niet thuis horen

-Dokter, bedoelt u kanker?

-Ja, het spijt me.

Het vreselijke woord was gevallen. Hoe moest het nu verder? Honderden vragen kwamen tegelijk op me af, vragen waarop ik geen antwoord kreeg.

Na een hele reeks onaangename onderzoeken werd een tweede tumor vastgesteld. Als behandeling kreeg ik radio-therapie (bestralingen), met allerlei onaangename, zelfs pijnlijke nevenwerkingen.

Was dit het einde? Nee, godverdomme nee!! Sorry voor het vloeken, maar ik wou me hierbij niet neerleggen. Via via kwam ik in contact met Marleen. Al gauw werd een eerste afspraak geregeld. Toen stelde ze me heel veel vragen, waarvan ik in het begin echt het verband niet zag met mijn probleem. Wat had dit met kanker te maken? Maar vrij vlug kreeg ik een antwoord op al deze vragen, en werd het me ook duidelijk wat deze kanker me wou vertellen, me wou duidelijk maken. Heel veel had te maken met onverwerkte of foutief verwerkte emoties. Daar heb ik nu een heel andere kijk op. Ondertussen ben ik reeds enkele malen bij Marleen langs geweest. En het resultaat?

Bij de voorlaatste controle vertelde de dokter dat de tumor van 3.9 mm was verminderd tot 1.3 mm, dus voor twee derden verminderd!! En bij de allerlaatste controle, vorige week, zei de dokter dat het resultaat van de CT-Scan méér dan bevredigend was. Van goed nieuws gesproken. Ben ik genezen? Nee, nog niet helemaal, maar het genezingsproces is wel volop bezig, en met de verdere hulp van Marleen haal ik zeker de positieve eindstreep.

Beschouw jezelf dus nooit als "veroordeeld". Heb je ernstige problemen, zowel fysisch als psychisch, aarzel dan zeker niet en neem contact met info@dolphin-energy.be. Marleen helpt je graag verder.

 Ik hoop dat mijn korte getuigenis een steun en vooral een hulp voor vele anderen mag betekenen.

Mvg,

A. DC"

Marion

"Hai lieve Marleen,

Ik heb al meerdere healings van je mogen ontvangen en elke keer valt het mij op hoe liefdevol je aandacht is en hoe zacht je aanrakingen zijn. Ik voel meteen een rust over me heen komen en ik voel de tintelingen door mijn hele lijf gaan.  Het is opvallend hoe warm je handen zijn en hoe ik de energie voel stromen. Deze laatste keer merkte ik hoe, door jouw zachte aanraking, de pijn in mijn nek en schouders vrijwel meteen wegvloeide. Het was een verademing om na een week van pijn in dat gebied weer vrij te kunnen bewegen.

Dank je wel voor alles.

Liefs, Marion"

Jan

"Beste Marleen,

Weken heb ik gesukkeld met een rugblokkade, waarom loopt een mens zolang rond met aandacht die steeds afdwaalt naar pijn ?

Je energetische behandeling lijkt nu zo voor de hand liggend!! Het gevoel is super en dat kan ik iedereen aanbevelen.

Hartelijk dank om het probleem zo snel en efficiënt op te lossen, het succes zal op deze manier snel volgen.

Liefs en groetjes Jan"

Kristof

"In het begin stond ik er sceptisch tegenover … wie gelooft nu in alternatieve geneeskunde, pijn wegnemen enkel met energie??

Toen ik 2 dagen voor mijn marathon enorm veel pijn had in mijn knieholte zag ik mijn marathon aan mij voorbij gaan. Toen heb ik besloten om het een kans te geven en heb ik Marleen gevraagd een Quantum-Touch behandeling te geven … en met resultaat!! Na een goed uur was de pijn verdwenen.

De ervaring was onverwacht / onbekend … de pijn was niet zomaar weg, maar verplaatste zich over mijn been om zo uiteindelijk volledig weg te zijn. Uiteindelijk heb ik de marathon uitgelopen mede dankzij de behandeling van Marleen!!

Ik ben blij dat de behandeling geholpen heeft en heb mijn visie bijgesteld."

Kristof Everaert, Eeklo 

Nicole

"Hallo iedereen,

Tja, voor sommigen is het genezen met energievelden moeilijk te begrijpen, maar ik ben al in behandeling geweest bij Marleen voor EFT en Quantum Touch en met serieus resultaat.

Mijn zicht ging enorm achteruit, ik kon nog nauwelijks iets lezen. Marleen achterhaalde hoe ik aan deze aandoening kwam en heeft eerst de emotionele oorzaak wegnomen via EFT, verbazingwekkend hoe dit werkt en hoe het je bevrijdt van alle geblokkeerde emoties en dit in een hele korte tijd.

Nadien paste ze Quantum Touch toe om mijn ganse lichaam terug in evenwicht te brengen. Ik had namelijk door de emotionele blokkades ook nog andere pijnlijke klachten. Mijn ervaring was wondermooi, daar ik telkens op de plaats waar we de pijn gingen loslaten de kleur van de chakra kon zien. Het was een heel mooi kleurenspel telkens Marleen mij hielp om een pijn los te laten. Nadien voelde ik mij vrij en heel gelukkig, wie is er nu niet gelukkig als men geen pijn meer heeft. 

Ze heeft ook Quantum Touch toegepast op afstand, toen ik een enorme migraine had. In een paar minuutjes, zelfs niet, was de migraine weg en is ook niet meer teruggekomen.

Ik slik geen pillen meer voor migraine, ik heb nu een natuurlijke wijze gevonden om mij te genezen van mijn kwalen en deze is Marleen. Het is echt een aanrader om je door haar te laten behandelen."

Nicole VE, Aalst