Wat doe ik?

Wat doe ik?

Individuele healings sessies voor mens en dier

 

Na jaren ervaring en vele opleidingen (zoals Reiki, Quantum Touch, Regenesis en vele andere) heb ik mijn eigen healing vorm ontwikkeld. Ik werk nu met de pure bron - Divine Source Energy.

 

Dit houdt in dat ik mezelf volledig openstel als kanaal voor de energie van de hoogste frequentie zodat jij de healing krijgt die jij op dat moment nodig hebt. En dat is niet altijd wat je in gedachten hebt. Hoe opener jij je kan opstellen, hoe beter je het kan toelaten en hoe mooier de resultaten.

 

Het enige wat er van je verwacht wordt, is een open mind :)

 

Aangezien ik me steeds volledig afstem op het moment en jouw nood, kan ik niet op voorhand zeggen hoe lang een healing duurt.

 

Een one on one behandeling doe ik ENKEL op afstand waarbij we ervoor even via skype of telefoon bespreken waar ik je best in kan ondersteunen. Na de behandeling kan er kort nabesproken worden.

 

Groepshealings faciliteer ik zowel face to face als op afstand. Wil je bijvoorbeeld een afstandshealing voor je volledige gezin, dan kan dat.

 

Contacteer me gerust voor meer info!

 

Ik behandel ook dieren

Bezorg me een foto van je (huis)dier en een korte beschrijving wat er aan de hand is. Ik stem me af op het beestje en zijn baasje (vaak is het gelinkt) op een afgesproken tijdstip en bezorg je feedback na afloop.

 

Voor meer info mag je altijd contact met me opnemen.

 

 

Unique Love Frequency Transmission

 

Ik heb een unieke energie frequentie ontdekt die ik via transmissie overbreng naar jou met de intentie dat ook jij jouw unieke frequentie en levensdoel kan ontdekken en/of je dichter bij jezelf, je intuitie en je hart te brengen. Deze transmissie gebeurt ook op afstand.

 

Sacred I-huasca ceremonies

 

In een I-huasca ceremonie creëer ik een ‘sacred space’ waarbij ik mijn Unique Love Frequency Transmission combineer met de spirit van Ayahuasca (enthogeen voor bewustzijnsverruiming) die ik op dat moment channel. Je hoeft dus niet het fysieke plantmedicijn te drinken om de spirit van de plant te voelen en de nodige inzichten en bewustwording te ervaren als bij een tradtionele Ayahuasca ceremonie.

 

Ben je om één of andere reden bang of is er toch iets binnenin dat je tegenhoudt om een traditionele Ayahuasca ceremonie bij te wonen ? Mag je door bepaald medicatiegebruik geen traditionale Ayahuasca nemen? Of heb je al ervaring met Ayahuasca en wil je voelen/ervaren dat het ook zonder de fysieke plant kan?

 

Dan is I-huasca iets voor jou!

 

Maw I-huasca is een ceremonie waarbij je dezelfde inzichten en ervaringen kan hebben als met een traditionele Ayahuasca ceremonie maar dan zonder de fysieke ongemakken

 

Kijk ook wat anderen erover vertellen en ervaren hebben in volgend filmpje.

 

NIEUW: Individuele I-huasca sessies op afstand

 

In deze individuele sessies kan je de energie en spirit van de Ayahuasca plant ervaren en je innerlijke reis maken in het comfort van je eigen huis. Daar bovenop kan je in deze energie blijven zolang je wil.

 

Lees alvast de ervaringen van anderen hierover op de testimonial pagina.

 

 

 

 

StressVRIJ Afslanken - Voel je goed en BLIJvend slank zonder dieet!

 

Je droomt ervan om een slank(er) lichaam te hebben. Dan is de kans groot dat je de verloren kilo’s er terug bij hebt (en zelfs nog wat extra) na het stoppen van een bepaald dieet of afslankprogramma. Je hebt waarschijnlijk ook al heel wat tijd en geld geïnvesteerd in deze afslankpogingen.

 

Ben je het moe om…

 

- caloriën of punten te tellen, porties af te wegen,…

- je schuldig te voelen na het eten van ‘ongezond voedsel’

- telkens hoop te hebben bij het begin van een nieuwe dieetpoging

- en ontgoocheld te zijn in jezelf omdat niets lijkt te werken (op lange termijn)

 

Als je één van bovenstaande punten herkent, geef de moed niet op! De oplossing is nabij en helemaal niet zo moeilijk als je misschien denkt....

 

Ik help je af te slanken op een stressvrije manier. Geen strijd, geen dieet, geen schuldgevoelens !

 

Je kan mijn boek 'Stressvrij Afslanken - Voel je goed en BLIJvend slank zonder dieet' bestellen voor 15 euro (+ verzendkosten). Stuur me gerust een mailtje om jouw exemplaar te ontvangen!

 

Daarnaast kan je ook individuele skype coachingsessies inplannen voor persoonlijke ondersteuning en om dieper in te gaan op zaken waar je alleen misschien niet makkelijk doorkomt. We hebben allemaal wel eens steun en begeleiding nodig. Ook ik!

 

 

VRIJ-uit Bewegen

 

VRIJ-uit dansen is een vrije dansvorm die je laat bewegen vanuit je eigen energie, je innerlijk kompas. Door te dansen ga je ‘uit je hoofd’ en kom je in (dieper) contact met je lichaam. Als je jezelf overgeeft aan de spontaniteit van je lichaam, ervaar je de vreugde van bewegen. Vanuit het contact met het diepste in jezelf word je ziel aangeraakt en kan je de helende kracht ervan ervaren !

 

We starten met een korte meditatie om in contact te komen met je gevoel en van daaruit je lichaam te laten bewegen. Vervolgens zal de muziek je verder inspireren om vrij te dansen. Via een variatie aan oefeningen en technieken leer je verschillende aspecten van jezelf kennen.

 

Tijdens het dansen, zal je heel wat leren over jezelf , zoals:

 

  • in contact zijn en ruimte voor jezelf maken
  • bij jezelf blijven
  • jezelf laten zien vanuit je gevoel
  • schakelen met je aandacht tussen jezelf en de ander in contact zijn met je gevoel
  • verbinding maken met anderen vanuit je gevoel

 

VRIJ-uit Dansen & Bewegen is geschikt voor mannen en vrouwen van elke leeftijd, zelfs personen die wat moeilijk te been zijn. Ervaring in dans is niet van belang. Wel het open staan voor de beleving van het wezenlijke in jezelf.