Disclaimer

 

 

Door het verkennen van deze website, ga je akkoord met deze disclaimer

 

Marleen Ceulemans is geen medisch arts en ze stelt dan ook geen diagnoses of schrijft geen medicatie voor. Energetische behandelingen zijn niet bedoeld om traditionele geneeskunde te vervangen en er zijn geen garanties voor resultaten. Gebruik de informatie op deze website niet of geen enkele andere behandeling ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Alle info op deze site , inclusief suggesties, aanbevelingen, testimonials, technieken, downloads, of ander materiaal is geen medisch of psychologisch advies. Voor wettelijke doeleinden moet het duidelijk zijn dat alle sessies enkel dienen voor entertainment.

 

Deze website bevat de ideeën en meningen van Marleen met de intentie waardevolle informatie te verschaffen. Laat het duidelijk zijn dat Marleen geen medische service geeft, noch gezondheidsadvies. De bezoeker van de website dient steeds een medisch, of gezondheidsspecialist of een andere competente professional te raadplegen bij klachten.

 

Marleen neemt geen verantwoordelijkheden voor enig verlies of risico, persoonlijk of ander dat zou voortkomen, direct of indirect, door het gebruik van enige applicatie of inhoud van deze website.

 

De testimonials op de website zijn geen garantie of voorspelling in verband met de uitkomst van de methodes of enig specifiek gebruik. Alle links naar andere sites op deze website zijn er geplaatst ter goeder trouw. Marleen Ceulemans draagt geen verantwoordelijkheid, noch garanties voor de inhoud van deze links.

 

Bij het bekijken van deze site en het ondergaan van energetische behandelingen, ga je volledig akkoord en doe je afstand van enige claims of hou je Marleen Ceulemans, behandelingen, events of programmas niet verantwoordelijk voor enige schade, letsels, persoonlijk, financieel, psychologisch of ander, die eventueel zouden ontstaan op gelijk welk moment in relatie met het gebruik of de info op deze site en behandelingen.

 

Alle inhoud op deze website is beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden gerproduceerd of overgebracht worden in gelijk welke vorm zonder schriftelijke toestemming van Marleen Ceulemans.

 

Door het surfen op deze website, ga je akkoord met alles wat hierboven beschreven staat.