Disclaimer/privacy

 

 

Door het verkennen van deze website, ga je akkoord met deze disclaimer en privacy beleid

 

Marleen Ceulemans is geen medisch arts en ze stelt dan ook geen diagnoses of schrijft geen medicatie voor. Energetische behandelingen zijn niet bedoeld om traditionele geneeskunde te vervangen en er zijn geen garanties voor resultaten. Gebruik de informatie op deze website niet of geen enkele andere behandeling ter vervanging van professioneel medisch advies, diagnose of behandeling. Alle info op deze site , inclusief suggesties, aanbevelingen, testimonials, technieken, downloads, of ander materiaal is geen medisch of psychologisch advies. Voor wettelijke doeleinden moet het duidelijk zijn dat alle sessies enkel dienen voor entertainment.

 

Deze website bevat de ideeën en meningen van Marleen met de intentie waardevolle informatie te verschaffen. Laat het duidelijk zijn dat Marleen geen medische service geeft, noch gezondheidsadvies. De bezoeker van de website dient steeds een medisch, of gezondheidsspecialist of een andere competente professional te raadplegen bij klachten.

 

Marleen neemt geen verantwoordelijkheden voor enig verlies of risico, persoonlijk of ander dat zou voortkomen, direct of indirect, door het gebruik van enige applicatie of inhoud van deze website.

 

De testimonials op de website zijn geen garantie of voorspelling in verband met de uitkomst van de methodes of enig specifiek gebruik. Alle links naar andere sites op deze website zijn er geplaatst ter goeder trouw. Marleen Ceulemans draagt geen verantwoordelijkheid, noch garanties voor de inhoud van deze links.

 

Bij het bekijken van deze site en het ondergaan van energetische behandelingen, ga je volledig akkoord en doe je afstand van enige claims of hou je Marleen Ceulemans, behandelingen, events of programmas niet verantwoordelijk voor enige schade, letsels, persoonlijk, financieel, psychologisch of ander, die eventueel zouden ontstaan op gelijk welk moment in relatie met het gebruik of de info op deze site en behandelingen.

 

Alle inhoud op deze website is beschermd door het auteursrecht. Niets van deze website mag worden gerproduceerd of overgebracht worden in gelijk welke vorm zonder schriftelijke toestemming van Marleen Ceulemans.

 

Door het surfen op deze website, ga je akkoord met alles wat hierboven beschreven staat.

 

 

Privacybeleid [Marleen Ceulemans – Dolphin Energy]

 

Deze pagina is voor het laatst aangepast op 22/05/2018.

Ik ben er van bewust dat je vertrouwen stelt in mijn diensten. Ik zie het dan ook als een verantwoordelijkheid om je privacy te beschermen. Op deze pagina laat ik je weten welke gegevens ik verzamel als je mijn website gebruikt, waarom ik deze gegevens verzamel en hoe ik hiermee je gebruikservaring verbeter. Zo begrijp je precies hoe ik werk.

 

Dit privacybeleid is van toepassing op de diensten van Marleen Ceulemans – Dolphin Energy. Je dient je ervan bewust te zijn dat Marleen Ceulemans –Dolphin Eenrgy niet verantwoordelijk is voor het privacybeleid van andere sites en bronnen. Door gebruik te maken van deze website geef je aan het privacy beleid te accepteren.

 

Marleen Ceulemans – Dolphin Energy respecteert de privacy van alle gebruikers van haar site en draagt er zorg voor dat de persoonlijke informatie die je ons verschaft vertrouwelijk wordt behandeld.

 

Gebruik van verzamelde gegevens

Gebruik van mijn diensten

Wanneer je je aanmeldt voor een van mijn diensten, vraag ik soms om persoonsgegevens te verstrekken. Deze gegevens worden gebruikt om de dienst uit te kunnen voeren. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde computer. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Communicatie

Wanneer je e-mail of andere berichten naar mij verzendt, is het mogelijk dat ik die berichten bewaar. Soms vraag ik u naar je persoonlijke gegevens die voor de desbetreffende situatie relevant zijn. Dit maakt het mogelijk je vragen te verwerken en je verzoeken te beantwoorden. De gegevens worden opgeslagen op eigen beveiligde computer. Ik zal deze gegevens niet combineren met andere persoonlijke gegevens waarover ik beschik.

Doeleinden

Ik verzamel of gebruik geen informatie voor andere doeleinden dan de doeleinden die worden beschreven in dit privacybeleid tenzij ik van tevoren je toestemming hiervoor heb verkregen.

Derden

De informatie wordt niet met derden gedeeld.

Veranderingen

Deze privacyverklaring is afgestemd op het gebruik van en de mogelijkheden op deze site. Eventuele aanpassingen en/of veranderingen van deze site, kunnen leiden tot wijzigingen in deze privacyverklaring. Het is daarom raadzaam om regelmatig deze privacyverklaring te raadplegen.

Keuzes voor persoonsgegevens

Ik bied alle bezoekers de mogelijkheid tot het inzien, veranderen, of verwijderen van alle persoonlijke informatie die op moment aan mij is verstrekt.

 

Aanpassen/uitschrijven communicatie

Bij elke mail die je van mij ontvangt, kan je ten allen tijde aangeven geen mails meer te willen ontvangen door dit via mail bekend te maken. Ik verwijder je dan onmiddellijk uit de mailinglijst.

 

Vragen en feedback

Als je vragen hebt over dit privacybeleid, kan je altijd contact met me opnemen:

Marleen Ceulemans – Dolphin Energy

Krekelstraat 48 – 9052 Zwijnaarde

0032 479 47 13 47

Info@dolphin-energy.be